Hoewel seksspeeltjes vroeger onderhevig waren aan taboes en sociale stigma’s, zijn gadgets voor volwassenen nu net zo gewoon als het andere. Helaas betekent dat niet dat iedereen het verschil tussen de verschillende soorten begrijpt. Dildo’s en vibrators lijken op het eerste gezicht zo op elkaar dat een leek het verschil vaak niet kan inzien. In dit blog neem ik je mee in de wereld van dildo’s en vibrators en leg ik je uit wat het verschil is tussen deze 2 gadgets.

Dildo’s

Dildo’s zijn seksspeeltjes die puur bedoeld zijn om in te brengen. Zoals veel seksspeeltjes komen dildo’s in alle soorten en maten voor. Er bestaan zelfs dildo’s met een set ballen er op zodat je een natuurlijke sensatie ervaart. Maar dat is niet alles,  je kunt zelfs dildo’s krijgen die op dierlijke dongs lijken.

Zoals we al zeiden, stimuleren dildo’s je lichaam door penetratie. En aangezien ze puur handmatig worden gebruikt, is het aan jou hoe diep en hoe snel je gepenetreerd wilt worden. Je kunt er namelijk op zoveel manieren mee spelen, zelfs als ze niet mechanisch zijn. Sommige dildo’s hebben zuignappen die je aan een oppervlak kunt bevestigen, wat betekent dat je jezelf op verschillende manieren kunt positioneren en echte geslachtsgemeenschap kunt simuleren.

Vibrators

Vibrators, officieel zijn deze seksspeeltjes niet bedoeld om in te brengen. Ze zijn mechanisch, wat betekent dat u niet al het werk zelf hoeft te doen. Afhankelijk van het model dat je kiest, heeft een vibrator verschillende vibratiesnelheden en standen. Op die manier kun je je masturbatieroutine afwisselen.

Zoals we al zeiden, vibrators trillen en je kunt de apparaten dus over je hele lichaam gebruiken. Je kunt zowel de binnenkant van je vagina bevredigen als alleen je clitoris. En als je ervoor kiest om je clitoris te stimuleren, kun je het beste een bullet vibrator gebruiken. Enkele vibrators kunnne beide zoals de Tarzan Vibrator. De tarzan vibrator zorgt voor ultiem genot bij je nachtelijke avonturen. Een bekende aanbieder van Tarzan vibrators is bodyentoys.be.

Het plezier stopt niet bij je geslachtsdelen. Integendeel, vibrators kunnen de meeste van je erogene zones stimuleren. Dat is wat hen onderscheidt van dildo’s – ze hebben meer functies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *