Je rechterhand en missionaris kennen we tegenwoordig wel. Er komt een moment dat je wat nieuws wil gaan proberen. Wij geven je graag wat inspiratie, want er hoeft al lang geen taboe meer te liggen op het verkennen van je seksualiteit in 2021.

De mannelijke G-spot

Wist je dat mannen ook een G-spot hebben. Het wordt ook wel de P-spot genoemd, het is namelijk de prostaat. De prostaat is erg gevoelig en het stimuleren hiervan kan zorgen voor een intenser orgasme en ja deze stimuleer je anaal. Om dit eerst alleen op je gemak te ontdekken kun je gebruik maken van je vingers of verschillende dildos. Zo kun je rustig uittesten en ontdekken wat je ervan vindt. Om je op weg te helpen. De mannelijke G-spot ligt ongeveer 7 centimeter diep en, als je je vingers gebruikt, voelt het als een kastanje. Vergeet niet om een ruime hoeveelheid glijmiddel te gebruiken.

Met je partner

Als je er nu achter komt hoe leuk de mannelijke G-spot kan zijn, kun je dit ook met een partner beleven. Samen experimenteren met een strap on zal zeker nieuwe, spannende en verassende momenten opleveren.

Het perineum

Mocht je nu écht geen interesse hebben in anale stimulatie maar tóch benieuwd zijn naar die mannelijke G-spot dan kun je deze ook van buitenaf stimuleren door op het perineum te drukken. Het lijkt hier wel een biologielesje, maar het perineum is het stukje tussen de ballen en anus. Hier liggen veel zenuwuiteinden en door hier voorzichtig op te drukken wordt ook de prostaat een beetje gestimuleerd.

Het is voor iedereen

Als je nu denken dat dit alleen voor homoseksuele mannen is, dan heb je het helemaal mis. De mannelijk G-spot is voor élke man een gevoelige plek. Dus vergeet het taboe, pak er wat glijmiddel bij en give it a try!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *