Hoe belangrijk plezier in je werk is voor je gezondheid

Het is belangrijk om plezier te hebben in je werk voor je mentale gezondheid. Dat stress niet goed voor ons is, dat weten de meeste mensen wel. Dat veel mensen ook, soms onbewust, stress ervaren op hun werk is dus ook niet bepaald heel positief nieuws. Ergernissen aan je collega’s, of aan die manager die weer eens wat op je werk aan te merken heeft. Het is niets nieuws. Soms is het lastig om wat aan die situatie te veranderen. Echter stress over devices zoals een slecht werkende laptop kan wel echt verleden tijd zijn met daas it.

Gebruikmaken van DaaS kan jou gedeeltelijk ontzorgen

DaaS, Device as a Service, zorgt ervoor dat je altijd en op ieder moment kunt werken op een goed functionerende laptop. Dat is dus in ieder geval al een zorg minder. Want niets is zo vervelend als een naderende deadline en een crashende laptop. Daar krijgt iedereen spontaan stress gevoelens van. Met DaaS werk je niet alleen op goed werkende devices maar kan er ook nog eens voor gezorgd worden dat er altijd laptops op voorraad zijn als je die nodig hebt. En niet alleen laptops natuurlijk ook tal van andere devices kunnen geregeld worden zoals pc’s of beeldschermen.

Doe wat je leuk vindt

Werken neemt voor veel mensen namelijk een hoop uren in beslag, al helemaal als je het bekijkt over je gehele leven. Daarom is het belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt of in ieder geval iets doet met mensen die je leuk vindt. Lachen is gezond. Merk je dat jij eigenlijk vrijwel iedere dag met tegenzin aan het werk gaat dan wordt het wellicht eens tijd om een andere baan te overwegen. Je wilt namelijk niet met een burn-out thuis te komen zitten doordat je zo ongelukkig wordt van je dagelijkse werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *