Het Nederlandse lifestyle merk Marie-Stella-Maris en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door luxe verzorgingsproducten, kamergeuren en mineraalwater te verkopen, ondersteunt het merk de toegang tot schoon water wereldwijd. Marie-Stella-Maris doneert via haar eigen stichting een vast deel van elk verkocht product aan drinkwaterprojecten over de hele wereld.

Voor de nieuwe cadeausets werkt Marie-Stella-Maris samen met de kunstenaar Milou Neelenvaus van het creatieve team van Hôtel Magique om de verbinding met het thema water verder te versterken. Geliefd en gewild voor haar hedendaagse illustraties, heeft Milou een op water geïnspireerd kunstwerk gecreëerd dat de cadeausets een moderne twist geeft.

5% van de omzet van alle verzorgings- en kamergeurproducten wordt gedoneerd, 5 cent extra voor elke verkochte liter mineraalwater. Sinds de oprichting in 2011 heeft Marie-Stella-Maris met de hulp van haar klanten en partners meer dan 1.000.000 euro kunnen doneren aan 13 verschillende internationale projecten. De Marie-Stella-Maris Foundation heeft tot nu toe meer dan 31.000 mensen toegang gegeven tot schoon drinkwater.

Ingrediënten van de producten

De set bevat een hand & body wash en een hand & body lotion (elk 300 ml). De cadeausets zijn verkrijgbaar in de volgende geuren: No.73 Poivre Noir Frais – elegant en unisex; een verslavende, complexe mix van zwarte peper, geranium en lavendel en No.92 Objets d’Amsterdam – helder en sprankelend; de iconische geur Marie-Stella-Maris, met groene thee, bergamot, citrusakkoorden en musk.

Bestel uw Marie Stella Maris producten bij Esthervanmaanen.nl. Dé webshop voor huidverzorgingsproducten. Hier vindt u bekende merken zoals Ellis Faas, Ilia Beauty en Pestle and Mortar. Alles wat u nodig heeft om uw huid gezond en stralend te krijgen en te houden vindt u daar. Bekijk het uitgebreide assortiment en maak uw keuze uit alle producten van hoge kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *