4X de lekkerste en creatiefste chocolade ideeën

Chocola is misschien wel de meeste geliefde lekkernij ooit. Bijna iedereen lust het wel in een of meerdere vormen. Daarnaast kun je erop wel een miljoen manieren van genieten. In deze blog geven we je graag wat zoete inspiratie voor als je op zoek bent naar snacks of een cadeautje.

Pralines

Pralines zijn een echte klassieker. Deze heerlijke chocolaatjes zijn knapperig van buiten, hebben een zachte romige vulling en kunnen in verschillende smaken gemaakt worden. De beste pralines haal je bij een echte chocolatier en zijn gemaakt van Belgische chocolade. Om het helemaal af te maken kun je pralines online bestellen. Zo hoef je niet naar de winkel om daar de moeilijke keuze te maken over verschillende smaken, maar kun je dit rustig vanuit huis doen en worden ze vanzelf bij je bezorgt.

Een chocolade sculptuur

Over chocolatiers gesproken, sommige chocolatiers staan ook open voor persoonlijke opdrachten. Zo zou je een chocolatier kunnen vragen om een chocolade sculptuur te bouwen. Een abstract sculptuur, een groot sculptuur met hartjes of een andere creatieve uiting. Dit is een leuk idee als eetbaar pronkstuk op een feestje.

Ga zelf aan de slag

Je kunt natuurlijk ook zelf chocolatier gaan spelen. Door een paar massieve chocolade repen te kopen in smaken naar keuze en deze au bain-marie te smelten. Daarna kun je de chocolade op een bakpapiertje spreiden en mixen met andere smaken en ingrediënten en het in een vorm naar keuze maken. Zo kun je je lekkernij helemaal naar jouw smaak maken en heb je meteen een leuke activiteit.

Een mega Milka reep

Een andere leuke optie die je online kunt bestellen is een mega Milka reep met een eigen bedrukte verpakking. De smaken zijn de normale smaken, maar je krijgt een grote hoeveelheid in een keer en je kunt de wikkel laten bedrukken met een eigen foto. Dit kan een erg grappig cadeau zijn, maar we snappen de verleiding om het zelf te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *