Urineverlies komt niet alleen voor bij vrouwen. Ook mannen ervaren het en gelukkig is er het ideale incontinentiemateriaal voor mannen. Als je je ooit afvraagt ​​hoe je een dag zonder lekken zou kunnen overtreffen, heb je alleen de perfecte inzetstukken voor mannen nodig. Het eerste dat je moet weten zijn de oorzaken en symptomen. Als je nog steeds aarzelt om naar een dokter te gaan, moet je je er op zijn minst over informeren. Zodra je het hebt bevestigd, kun je nu de volgende stappen zetten om de hele dag zonder lekken te overleven.

Waarom krijgen mannen urine-incontinentie?

Er zijn verschillende redenen waarom mannen urine-incontinentie krijgen. Het kan zijn vanwege je gewoonten of een medische aandoening die je zou kunnen hebben. Merk op dat er ook zoiets bestaat als tijdelijke urine-incontinentie. Dit komt door bepaalde voedingsmiddelen en dranken die je neemt. Het omvat cafeïne, alcohol en koolzuurhoudende dranken. Als je van chocolade en kunstmatige zoetstoffen houdt, zijn dat ook factoren. Als je een urineweginfectie of obstipatie hebt, kun je ook urine-incontinentie ervaren. Ongeacht of je tijdelijk of permanent urineverlies hebt, je moet de stappen en producten kennen die je kunnen helpen met dit probleem om te gaan. Gelukkig kun je bij Hulpmiddelonline hereninzetstukken kopen om je eindelijk de hele dag van lekkage te verlossen.

Verschillende inzetstukken voor heren die je kunt kopen

Mannen hebben ook verschillende productopties bij het oplossen van urine-incontinentie. Ten eerste is er het Tena men beschermende schild niveau 0, dat een absorptieniveau heeft van 100 ml. Het is verkrijgbaar in een maat van 18 cm. De volgende is de Tena men level 1 met 250 ml absorptieniveau en heeft dezelfde maat als de level 0. Een ander product is de Tena men level 2 met 487 ml absorptieniveau en wordt geleverd in 27 cm. De Tena level 3 heeft een absorptieniveau van 700 ml, terwijl de Tena men active fit tot 1010 ml kan absorberen. Als je licht urineverlies hebt, ga dan voor niveau 0 tot 1. Als je denkt dat het niet genoeg is, ga dan voor niveau 3 of de actieve pasvorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *