Nederland komt langzaam weer in de WK sfeer. Heel Nederland kleurt oranje, ben jij ook al een beetje in de stemming? Misschien is het een beetje een gekke tijd om je oranje versiering uit de kast te halen en denk je momenteel meer aan de mooie kerst en sinterklaas versiering,  maar het wordt toch hoog tijd om die oranje golf in actie te zetten. Hieronder een aantal tips om je huis ook in deze tijd in de oranje stemming te krijgen met verschillende soorten WK feestversiering.

Kerst binnen, oranje buiten

Veel vrouw en zullen het niet leuk vinden als manlief thuis komt met het idee om het gehele huis om te toveren tot Oranje oase met WK feestversiering. Het is dan ook van belang dat je dit subtiel en geleidelijk aan doet, begin met iets oranjes in de voortuin, een aantal vlaggetjes of klein plantje. Probeer de buren ook een beetje mee te krijgen om de tuin en de straat mooi oranje te laten kleuren, dan sta je er ook niet alleen voor.

Oranje kerst versiering

Als je nu in veel nederlandse winkels kijkt zul je zien dat er aardig wat WK feestversiering voor in de kerstboom ligt. Van kerstballen tot oranje lampjes, zelfs oranje sokken voor aan de open haard. Op deze manier kun je met je vrouw een deal sluiten: “Liefie ik haal voor jou een mooie grote kerstboom met nieuwe versiering, dan mag jij deze vandaag nog mooi opzetten in huis.” Op die manier is iedereen blij.

Oranje in de mancave

Niet iedere man beschikt er over, maar je eigen ruimte waar je lekker in rust je voetbal kunt kijken. Dit is dan ook de ideale ruimte om om te toveren tot WK support lounge. Dit hoeft niet met tierelantijntjes en kerstartikelen, maar gewoon lekker met lampjes, vlaggetjes en spandoeken. Hier kun je dan ook echt je eigen draai aan geven, en je bent vast en zeker de held van de avond bij je vrienden.

Oranje kleding

Je hoeft natuurlijk niet perse oranje slingers en spandoeken in huis te hebben om een supporter te zijn, veel winkels hebben ook al de WK kleding in de schappen liggen. Dit kan een goed compromis zijn voor jou en je vrouw. Genoeg om uit te kiezen en mee aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *