Het weerbericht lijkt steeds iets beter te worden, langzaamaan kunnen we weer op vakantie en op het terras drinken we de heerlijkste drankjes; de zomer is nu echt begonnen! Tijd om wat hippe accessoires in te slaan.

Sieraden

Met een simpele aanpassing of toevoeging aan je outfit, kun je al een groot verschil maken. Steeds vaker zien we mannen met sieraden, en wij zijn zeker weten fan! Een stoere zegelring, een gouden ketting of beachy heren armband maken die zomerse outfit helemaal af.

Zonnebrillen

Hip & praktisch tegelijk! Aan één zonnebril heb je deze zomer niet genoeg. Hoe tof is het namelijk wanneer je deze fijne bescherming voor je ogen ook nog eens kunt matchen met je outfit? Een groot montuur als je op vakantie lekker anoniem wil blijven en een wat kleinere versie voor in de auto, handig!

Petten

Nog zo eentje in de categorie hip & praktisch. Petten zijn ontzettend stylisch en beschermen jouw gezicht tegen de felle zon. Met de cap naar achteren kun je lekker bijbruinen en toch je wilde beachkapsel verbergen.

Tasjes

“Tasjes?” Horen we je al denken. “Dat is toch voor vrouwen?” Al lang niet meer! Steeds vaker zien we mannen op vakantie of festivals met het welbekende heup-of schoudertasje. Heb jij al zo’n stoer tasje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *