Het is december. De feestdagen staan voor de deur, maar jij zit nog met je handen in het haar voor een goed cadeau. Vooral wanneer je dit jaar een lootje voor een man uit de familie hebt getrokken, je je vriend een goed cadeau wilt geven of je op zoek bent naar een cadeau voor je broer, kan dit soms lastig zijn. Mannen weten vaak niet zo goed wat ze willen vragen, wat het lastig maakt om iets voor ze te kopen. In dit artikel geven we je leuke tips. 

Een leuk cadeau

Wil je een leuk cadeau voor een man kopen, bedenk dan eerst goed wat hij leuk vindt om te doen. Houdt hij van koken? Dan is een kookboek, of keukengerei een goed cadeau. Is hij meer van het sporten? Ga dan voor een leuke sporttas, bidon of eiwitpoeder voor na het sporten. 

Voor iedere hobby is wel een cadeau te verzinnen. Zo maak je muziekliefhebbers (met een platenspeler) blij met de een nieuwe plaat van zijn favoriete band. En voor de klussers kun je de plank niet misslaan met nieuw gereedschap of een boek over klussen. 

Een lekker cadeau

Iedereen houdt van lekker eten en drinken. Een lekker cadeau is dan ook nooit verkeerd. Kies voor een mooie fles wijn voor de mannelijke wijnliefhebber, of maak een pakketje met speciaalbier voor de man die bier drinkt. 

Je kunt ook uitpakken met een borrelplank, met daarop al een paar leuke hapjes. Maar je kunt ook gaan voor een doosje bonbons. Geen man die daarom zou klagen. 

Een grappig cadeau 

Met een grappig cadeau zorg je zeker voor een lach op het gezicht van een man. Het internet staat vol met grappige cadeaus voor mannen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bbq schort met het lichaam van een vrouw of naakte man, een mini koelkast voor 1 blikje bier, onderzetters in de vorm van een dumbell, een grappige mok of een hamburgerpers. 

Grappige cadeaus zijn erg leuk om te geven naast een goed cadeau. Of bijvoorbeeld wanneer je een dobbelspel doet en je nog niet weet bij wie jouw cadeau gaat eindigen. 

Een spannend cadeau 

Als laatste een cadeau dat je niet aan iedere man geeft. Maar wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor je vriend of man iseen erg spannend cadeau heel leuk. Geef dit jaar eens een penisring of dildo cadeau. En daarbij een kaartje dat je ze graag samen uittest. 

Niet het cadeau wat je meteen verwacht, maar wel een heel fijn cadeau om dichter tot elkaar te komen. Nu raden wij je aan om dit cadeau niet te geven waar je hele schoonfamilie bij is, maar het cadeautje te bewaren voor als jullie alleen zijn. 

Wij hopen dat je met deze tips een leuk cadeau voor een man kunt vinden. Veel plezier met geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *