Over een paar dagen is het dan zover: Vaderdag! Net zoals bij Moederdag ontvangen de dolblije papa’s natuurlijk de mooiste knutsels van de kinderen. Een cadeau blijft toch soms lastig voor de heren. Daarom komen wij te hulp en delen we in deze blog 5 succesvolle cadeautips voor mannen.

Cadeautip 1

Op Vaderdag wil je natuurlijk een cadeau geven wat speciaal voor jouw papa of voor de vader van jouw kinderen is. Het is hierbij natuurlijk leuk dat het cadeau sentimentele waarde bevat. Wat dacht je daarom van een stoere lederen armband?  Bij de juwelen groothandel Betaalbarekralen vind je de stoerste lederen Cuoio armbanden. Dit mooie sieraad zal jouw papa met trots dragen. 

Cadeautip 2

Ben je op zoek naar een Vaderdag cadeau voor een papa die van actie houdt? Geef hem dan een speciaal uitje als cadeau. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan abseilen, bungeejumpen, skydiven tot crossen door het bos met een mountainbike. Dit cadeau zal zeker goed in de smaak vallen en daarnaast zal jouw papa dit gave avontuur nooit meer vergeten! 

Cadeautip 3

Voor de echte klus mannen onder ons kan je natuurlijk nooit genoeg klusmateriaal in huis hebben. Geef je vader daarom die nieuwe speciale zaag of boor. Heb jij geen idee wat voor gereedschap jouw vader wel zou kunnen gebruiken? Maak dan een gezellig bezoekje aan de bouwmarkt. Is jouw vader toch meer weg van het tuinieren? Neem hem dan mee naar het tuincentrum voor leuke nieuwe planten en bloemen voor in de tuin. 

Cadeautip 4

Naast een cadeau is het natuurlijk ook een leuk idee om een activiteit te gaan doen met het hele gezin. Geef jouw vader daarom een cadeau bon voor een high tea of een uitgebreide lunch. Hiermee kan het hele gezin genieten van een gezellig uitje met vader in de spotlight. 

Cadeau tip 5

Last minute nog een Vaderdag cadeau scoren? Ga dan voor een leuk geschenkpakket. Dit kan variëren van een bier set tot aan een heerlijke geurtje met douchegel. Het voordeel is dat deze pakketten al kant-en-klaar voor je klaar staan in de winkel.

Hopelijk heb je hiermee wat inspiratie opgedaan voor toffe Vaderdag cadeaus! Voor welke cadeautip ga jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *