Nu er steeds meer mogelijk is, belooft het een mooie zomer te worden. Lekker als vanouds borrelen en barbecueën met vrienden in de tuin. Maar is jouw tuin daar al klaar voor of kan deze nodig nog een opknapbeurt gebruiken?

Hekwerk

Je tuin opfleuren of je schutting vervangen door een kastanje of robinia hekwerk is zo gebeurd, maar brengt een grootse verandering teweeg. Het hekwerk van Adéquat is eenvoudig zelf te plaatsen, maar ook eenvoudig weer weg te halen of te verplaatsen. Je kunt het hekwerk zo leuk maken als je zelf wilt, het is gemakkelijk aan te kleden met lichtjes of door er planten in te laten groeien.

Verven

Veel mensen vinden schilderen een leuke bezigheid en een likje verf kan een hoop veranderen. Je kunt wat bloempotten opfleuren met een likje verf of in de tuin een hele muur of schutting verven. Het ziet er gelijk helemaal anders uit en met wat nieuwe bijpassende accessoires is jouw huis en tuin als nieuw!

Groot, groter, grootst

Heb je een groot huis met een grote tuin? Dan zijn er natuurlijk ook meer mogelijkheden! Je kunt gelijk je huis mee pakken door een nieuw interieur aan te schaffen of de muren te schilderen. Ben je je tuin beu? Dan kun je ook je tuin helemaal leeg laten halen en opnieuw laten aanleggen. Uiteraard komt hier wel wat meer bij kijken dan wat kleine klusjes en is het niet in een dag gepiept, maar het eindresultaat mag er vaak wezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *