Het komt weleens voor dat je geen idee hebt wat je iemand moet geven voor Kerst. Jij bent niet de enige! Het is vooral lastig om een cadeau te vinden wanneer de ontvanger geen wensen heeft. Je kunt hierdoor vrij gestrest raken, en dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarnaast is het soms moeilijk om een kerstcadeau uit te zoeken voor een man. Zit je even knel en kom je er niet uit? Ga dan eens naar Google en voer wat zoekopdrachten uit ter inspiratie. Dit werkt helaas niet altijd, en je wilt hem ook niet ongelukkig maken met een cadeau waar die niks aan heeft. Wat dacht je van een gin tasting box voor Kerst? Dit is een smakelijke verrassing die iedere man blij zou kunnen maken!

Waar te vinden?

Als je al iets van gin weet, weet je dat er veel variatie is. Iedere gin bestaat dan wel jeneverbessen, maar bevat toch verschillende stoffen waardoor de smaak net wat anders wordt. Onderzoek daarom altijd eerst van welke smaak de man houdt en pas je zoektocht hierop aan. Dit vermindert het aantal opties sterk, waardoor je makkelijker een passende gin kunt uitzoeken. The Ghentist is een goede locatie om eens te kijken. Dit is een florale gin voor iedereen die van een gin tonic houdt. Het is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een smakelijke Belgische gin.

The perfect serve

Soms kan het intimiderend zijn om een alcoholische drank te serveren aan iemand. Zeker als je deze persoon goed kent, wil je natuurlijk geen fouten maken en de drank verpesten. Dit is ook het geval met gin. Natuurlijk kun je het simpel serveren, maar er is een methode waardoor je er meer van kunt genieten. Hier is een optie: giet 5 cL gin in een longdrinkglas met ijsblokjes. Vervolgens voeg je 15 cl Indian Tonic toe die mee wordt geleverd in de gin gift box. Tenslotte kun je de drank afwerken met twee schijven Granny Smith appels met schil. Zo creëer je thuis de optimale smaakcombinatie. Het is een zeer geschikt cadeau voor de man die van een drankje houd. Op deze manier zul je zeker niet de mist in gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *