De verjaardag van je vriendin komt steeds dichterbij: tijd om te stressen over wat je haar als cadeau zal geven! Het zoeken naar het perfecte cadeau is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk zoveel opties op de markt dat je soms overweldigend raakt door het groot en gevarieerd aanbod. Denk bijvoorbeeld aan iets waar ze van kan leren en nog lang plezier van zal hebben, zoals een cursus nagelstyliste. Onthoud echter dat de gedachte achter het cadeau het meest waardevolst is! Weet je echter niet waar je moet beginnen? Lees verder voor een beetje inspiratie voor het perfecte cadeau voor jouw vriendin.

Tip 1: geef haar een ervaring cadeau

Bij cadeaus denkt men vaak aan iets materieel. En natuurlijk is het leuk om iets tastbaars te geven, maar wat vind je van om een ervaring cadeau te doen? Iets ontastbaars kan net zo leuk zijn als een cadeau van materie, omdat je vriendin een ervaring rijker is en ze heeft dan goede herinneringen aan het cadeau en aan jou!

Jij hoeft dan haar nooit meer te brengen naar de nagelsalon, omdat ze dan zelf een expert wordt in het doen van haar eigen nagels. Of doe iets leuks samen, zoals een romantisch weekendje weg in een hotel of een kasteel. Je kan het zo goedkoop of zo duur maken zoals jij dat wilt (afhankelijk van de wensen en interesses van je vriendin, natuurlijk).

Tip 2: geef een waardebon cadeau

Is je vriendin een beetje onvoorspelbaar of ben je bang met het verkeerde product aan te lopen? Vermijd zulke lastige situaties en doe haar een waardebon cadeau. Waardebonnen zijn zeer flexibel en ook nog eens gemakkelijk aan te schaffen. Het enige wat jij moet weten is wat ze op het moment nodig heeft. Is ze gek op muziek? Geef haar dan bijvoorbeeld een cadeaubon van een streaming service, zoals Spotify. Houdt ze van kleding shoppen? Geef haar dan een waardebon van haar favoriete kleding merk!

Er zijn ook nog eens waardebonnen die je bij verschillende soorten winkels kan gebruiken. Is je vriendin een shop-a-holic in het algemeen, dan zijn zulke bonnen de juiste cadeau voor haar. Stop de cadeaubon in een mooie envelop en schrijf een leuk berichtje erbij (op de bon of op een apart kaartje). Zo maak je het cadeau nog iets persoonlijker en voeg je nog wat waarde er aan toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *