In 2020 stond de iPhone 7 nog met stip op nummer 1 als best verkochte refurbished iPhone. Maar welke refurbished iPhone of iPad liep het hardst in 2021? We vroegen het aan de nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX, Forza Refurbished.

5 redenen waarom refurbished

 1. Veel scherper geprijsd dan nieuw
 2. Twee jaar garantie, ook op de batterij
 3. Lage toestelprijs en sim only abonnement
 4. Keurmerk refurbished scheidt het kaf van het koren
 5. Duurzame keuze


Wist je dat refurbished ook duurzaam is?
Door te kiezen voor Apple van Forza Refurbished maak je ook een duurzame keuze. Forza Refurbished gelooft namelijk in een betere wereld, waarbij het streven naar duurzaamheid een hoger doel is. Dankzij het investeren in refurbished lever je actief een bijdrage aan:

 • Energiebesparing
 • Vermindering van de uitstoot van broeikasgassen
 • Materiaalbesparing
 • Minder gebruik van schaarse delfstoffen
 • Vermindering van gevaarlijk afval en toxische stoffen
 • Kostenbesparing

Voor de productie van slechts één iPhone zijn de volgende grondstoffen nodig: 134 kilo erts, 190 liter water en 20,5 gram cyanide. Het uiterst giftige cyanide wordt overigens gebruikt om de voor een smartphone benodigde 0,2 gram goud uit gouderts te halen. 

 • Het hergebruik van een iPhone levert een gemiddelde besparing op van 62,5 KG CO2.
 • In totaal is er alleen al in 2020 zo’n 16.012.500 kilo minder CO2 uitgestoten dankzij de verkoop van refurbished Apple devices door Forza Refurbished. De cijfers zijn gebaseerd op 150.000 verkochte devices bij Forza Refurbished (nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX – de totale marktcijfers en CO2 besparingen liggen dus hoger).

Best verkochte refurbished devices in 2021 (iPhone 8, iPad 2018)
Bij Forza Refurbished vind je het hele jaar door scherp geprijsde iPhones, maar op dit moment zijn er twee toestellen nog eens extra in prijs verlaagd:

iPhone 8 al voor 189 euro
De iPhone 8 beschikt over een premium glazen design en is uitgerust met een handige vingerafdrukscanner, een krachtige A11 processor en uitstekende 12 megapixel-camera.

iPhone 2018 al voor 279 euro
De iPad 2018 refurbished is een budgetvriendelijke iPad welke zeer geschikt is voor alledaags gebruik. De iPad ondersteund tekenen met de Apple Pencil waardoor er interessante opties ontstaan. Onder gezinnen, studenten of werkenden is de iPad 2018 dan ook zeer populair. Hierdoor is dit ook de best verkochte iPad uit 2021.

Refurbished Apple kopen
Bij de aankoop van een Forza Refurbished iPhone 8 of iPad 2018 ontvang je twee jaar garantie en een gratis lightning kabel met adapter. Als je voor 22.30 uur besteld wordt je iPhone al de volgende werkdag al thuisbezorgd. Op zoek naar een ander model? Bij Forza vind je het grootste assortiment refurbished iPads & iPhones van de BENELUX. THIS IS FORZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *