Alles wat je nodig hebt voor de perfecte fuif

Deze zomer is de perfecte tijd voor een goede fuif! Een lekker weertje en een lekker sfeertje. We zijn allemaal wel toe aan een feestje en daarom geven wij graag wat inspiratie en vertellen we je wat er écht niet kan missen op jouw volgende feestje.

Een thema

Het eerste wat elk feest nodig heeft is een thema. Dit kan zo groots of subtiel zijn als je zelf wil. Volg bijvoorbeeld de 21 diner regels, zelfs als je geen 21 wordt of kies voor een zwembadfeestje. Wat je ook kiest, ga ervoor. Zet het zwembad op en kies je leukste zwemkleding. Versier de boel geheel in thema en pas hier eventueel ook je snacks op aan. Nog niet zeker over je thema? We geven graag nog een paar voorbeelden: strand, songfestival, carnaval, jungle of kinderfeestje. Als je nu nog steeds niet kunt kiezen, maak je ‘thema feestjes’ toch gewoon het thema. Pak simpelweg iets uit elk thema wat je kunt bedenken en maak een grote wirwar aan thema’s.

Een signature drink

Een ander belangrijk element voor een fuif is de drank. Om te zorgen dat niet iedereen veel te dronken naar huis gaat kun je ervoor kiezen om alleen fris en bier te serveren. Om de selectie toch wat spannender te maken voeg je een ‘signature drink’ toe. Eén speciaal drankje wat er beschikbaar is naast de standaard bier en fris opties. Een leuke optie is bijvoorbeeld een cocktail met rum of een shotje. Stel deze beperkt beschikbaar. Doe bijvoorbeeld af en toe een rondje of bied het aan als welkomstdrankje zodat niet iedereen er met de rum vandoor gaat.

Lekkere muziek

Het laatste en echt cruciale element is de muziek. Maak een fijne playlist met gezellige nummers om op te dansen of om mee te zingen. Bedenk vooraf of je wel of geen verzoekjes toe laat, want wanneer je hier eenmaal aan begint blijven ze binnenstromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *