Wijn, een drank om van te genieten. Voor elke smaak een soort, voor elke gelegenheid een kleur. Bij elk gerecht een smaakprofiel. Wijn mag ook gepresenteerd worden. In een mooie klimaatkast of een luxe wijnrek, maar er zijn andere in het oog springende mogelijkheden om een mooie fles wijn van een luxe jasje te voorzien.

Wijnfleshouders met een thema

Wijnfleshouders, een mooie kans om wijn in te bewaren. Je ziet ze niet overal omdat ze best bijzonder van karakter zijn. Wat zijn wijnfleshouders eigenlijk? Deze wijnaccessoires worden meestal uit metaal vervaardigd, soms van hout of een ander materiaal. Het betreft soms sierlijke structuren waarin een fles wijn kan worden geplaatst, zoals de welbekende wijnfleshouder Ketting. De ketting lijkt de fles wijn te tillen. Dit is een van de bekendste wijnfleshouders.  Maar erg leuk zijn met name de wijnfleshouders die in de vorm van een persoon of voertuig zijn vormgegeven, uit metalen onderdelen samengesteld en altijd met een thema als een beroep of een bezigheid. Bij verschillende Nederlandse bedrijven kun je wijnfleshouders aanschaffen.

Een van die bedrijven, Kadogalerie uit Haarlem, heeft een zeer royaal assortiment wijnfleshouders met de meest uiteenlopende thema’s. Een prachtige Piano of een luxe zeilboot worden als wijnfleshouder ontworpen. Maar ook een Brandweerman of een Barkeeper komen aan bod. Het loont zeker de moeite er eens te kijken of er een mooi exemplaar tussen zit waarin je je favoriete wijn kunt presenteren.

Waar zet je de wijn nu neer?

Wijnfleshouders kunnen fungeren als decoratie in de keuken, huiskamer, maar ook in de hobbykamer of mancave vormt het een bijzonder decoratiestuk.  Je kunt de plek natuurlijk zelf bepalen en gemakkelijk gezegd: een wijnfleshouder staat eigenlijk overal goed! Bekijk er eens een paar en bepaal of je voor jezelf of voor iemand anders zo’n mooie wijnaccessoire wilt kopen. Tenslotte zijn het ook hele mooie en originele cadeauartikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *