Is je vrouw of vriendin bijna jarig? En heb je nog geen idee wat voor cadeau je wilt geven? Of wil je je partner zomaar is verassen met iets leuks? Ja mannen, we als vrouwen moeten soms ook toegeven, een leuk cadeautje vinden kan een hele grote uitdaging zijn.

Sommige vrouwen die hebben al ontzettend veel spullen. Maar als je het aan ons vraagt kan een vrouw nooit genoeg mooie lingerie en heerlijke geurtjes hebben. Lingerie wordt nog steeds een beetje onderwaardeerd. Overdag ziet niemand het en avonds is het snel uit. Maar lingerie is de basis van een vrouwelijke garderobe dus daar mag best in geïnvesteerd worden. Met de juiste underwear kan een vrouw zich vrouwelijker en zelfverzekerder voelen dan ooit. En eerlijk, dat is toch het beste cadeau wat je kan geven?! Hieronder vind je drie vrouwelijke favorieten.

3x  leuke cadeau tips

  1. Ga voor een mooie Kimono. Een kimono is een losse mantel met een ceintuurtje. Een kimono geeft met een satijnen look geeft een sexy gevoel. Deze kan je vrouw of vriendin over haar lingerie dragen. Houd ze van dieprood of gaat ze liever voor klassiek wit? De kimono is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  2. Als je vriendin van wat meer spanning in de slaapkamer houdt, weten we zeker dat ze een bustier geweldig gaat vinden. Een bustier is een combinatie van een korset en een bh. Een bustier draagt een vrouw onder haar kleding maar heeft een breder bovenlijfje waardoor haar bovenlichaam bedekt is.  Als je haar look compleet wilt maken kan je ervoor kiezen voor een paar stockings (soort panty maar dan zonder het broekje) of een bijpassend slipje.
  3. Een heerlijke geur vindt een vrouw ook altijd belangrijk. Een lekkere geur laat een vrouw nog vrouwelijker voelen. De Purse spray van Hunkemöller voelt als een luxe zijde op haar huid. Een Purse spray is een Eau de Toilette maar zit in een kleine verpakking waardoor ze hem makkelijk mee kan nemen op reis. De Noir geur van Hunkemöller is ook verkrijgbaar in 50 ml. Deze wat mysterieuze parfum is echt een aanrader!

Met deze tips kan je zeker een leuk cadeautje scoren. En wie weet, houd jij er ook nog een leuke avond aan over. Lucky bastard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *