Reizen als man is zoveel meer dan alleen bezienswaardigheden zien. Het gaat over het ervaren van nieuwe culturen, het ontmoeten van nieuwe mensen en een kijkje nemen in hun leven. Een van de beste manieren om te reizen is door de natuur te ervaren op camping dinant.

Kamperen op Domaine du Bocq

Camping domaine du bocq is de perfecte plek als je op zoek bent naar een kampeer ervaring. Deze camping ligt in de Belgische Ardennen, vlakbij het dorp Vaux-sur-Sûre in een schilderachtige omgeving van beboste heuvels en glooiende weiden. Het ligt ook dicht bij een aantal andere kleine dorpjes, waaronder Bohan en Bouillon. Ze staan ​​vol met historische bezienswaardigheden en leuke winkeltjes. Het gebied staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, dus vergeet je camera niet om deze mooie landschappen vast te leggen.

De Appalachian Trail wandelen

De Appalachian Trail is een 3.520 km lange wandelroute die loopt van Springer Mountain in Georgia naar Mount Katahdin in Maine. Het loopt door 14 staten en door zes grote bergketens. Het pad wordt onderhouden door de Appalachian Trail Conservancy, die samenwerkt met de vele vrijwilligers die er elk jaar wandelen. Als je van wandelen en buitenavontuur houdt, dan is dit iets voor jou.

Parachutespringen in Dubai

Parachutespringen is een populaire activiteit voor mensen die van avontuur houden. Met de juiste uitrusting kan parachutespringen veilig worden gedaan. Het is ook een ervaring die je minstens één keer in je leven moet proberen. Parachutespringen in Dubai is een van de meest opwindende skydive ervaringen die er zijn. Je kunt van hoogtes tot 3.650m springen.

Duiken met mantaroggen op Hawaï

Als je op zoek bent naar een adrenalinestoot en een once-in-a-lifetime ervaring, dan is manta ray duiken iets voor jou. De meest voorkomende plek om met deze sierlijke wezens te duiken is in Hawaii, maar er zijn verschillende andere locaties over de hele wereld waar je dit kunt doen. Mantaroggen zijn grote filtervoedende vissen die in warme wateren in de Stille Oceaan leven. Ze hebben een gemiddelde spanwijdte van meer dan 6m, hoewel sommige mensen er een gezien hebben van wel 15m.

Raften in de Grand Canyon

Raften in de Grand Canyon is een van de meest populaire en opwindende manieren om dit natuurwonder te zien. De reis duurt ongeveer 4 dagen, dus zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt. Er zijn twee verschillende routes die je kunt nemen, namelijk South Rim of North Rim. Ze bieden beide een fantastisch uitzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *