Alhoewel we deze zomer geen prachtig weer hebben gehad, komt de zon nu toch lekker door. En dan wil je niks liever natuurlijk dan na je lange werkdag lekker de laatste warme uurtjes doorbrengen in de tuin of op het balkon. Hieronder staan een aantal dingen die je kunt doen in de laatste warme zomeravonden.

Tv kijken

Het eerste puntje is tv kijken. Denk bijvoorbeeld aan het Nederlands elftal die moet voetballen. Lekker met vrienden buiten met een drankje erbij. Of je eigen serie die je met je vrouw, man, vriend, vriendin, gezin, etc. kijkt. Het enige puntje is; hoe komt de tv buiten. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor; verlengkabels buiten. Met een verlengkabel naar buiten kun je de tv daarop aansluiten. Zo kun je lekker buiten een serietje of filmpje kijken. Genieten, toch?!

Spelletjesavond

Verzamel het gezin, je vrienden en dergelijke en ga een spelletjesavond houden. Pak een aantal spelletjes die niet te lang duren en maak een spelletjescompetitie. Denk aan toepen, pesten, duizenden, maar bijvoorbeeld ook aan regenwormen, weerwolven, uno, phase 10 en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt natuurlijk altijd gewoon meerdere spelletjes spelen met alleen een stok kaarten. Maak er een competitie van en haal een prijsje in huis voor de winnaar. Zo vul je je laatste zomeravonden gezellig in met de familie of vrienden.

Terrasje

Nu de terrassen weer open zijn kunnen we nog mooi genieten van de laatste zomeravonden op het terras. De terrassen zijn tot 00:00U open dus dat betekent dat je eigenlijk ook wel weer een beetje op tijd in bed ligt. Dit is natuurlijk een voordeel voor jou, want dan verschijn je die dag erna wel fit op de werkvloer. Het is gezellig om samen met vrienden lekker de zomer af te sluiten met een drankje op het terras. Heb jij al een verlengkabel aangeschaft, een spelletjesavond georganiseerd of gereserveerd bij je favoriete terrasje? Ga dat anders vlug doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *