Cyberpunk 2077

Platforms: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC, Google Stadia

Verschijningsdatum: 10 december 2020

CD Projekt Red gaat voor groot met het vervolg op The Witcher trilogie: een massief open-wereld, first-person, cyberpunk sci-fi spel gebaseerd op een cult-tabletop RPG. Al jaren bekend maar pas op de E3 2018 voor het eerst onthuld, lijkt Cyberpunk één van de meest ambitieuze RPG’s ooit gemaakt, die dichte progressiesystemen, vertakkingen en snelle FPS-gevechten combineert tot één uitgestrekt geheel. Oh ja, en het beschikt over de adembenemende Keanu Reeves. We zijn klaar om naar Night City te gaan.

Horizon Forbidden West

Platforms: PS5, PS4

Verschijningsdatum: 2021

Het vervolg op de enorm succesvolle Horizon Zero Dawn komt in 2021, en merkwaardig genoeg komt het niet alleen op de PS5, maar ook op de oudere PS4. Aangezien het origineel uiteindelijk ook een PC-poort heeft gekregen, is de hoop groot dat ook hier hetzelfde zal gebeuren. Verwacht een andere open wereld, met gigantische robotdinosaurussen en meer van dezelfde oude technologische esthetiek die de eerste game zo’n hit maakte.

Halo infinite

Platforms: Xbox One, Xbox Series X, PC

Verschijningsdatum: 2021

Halo Infinite zal de terugkeer van Master Chief markeren, maar is naar verluidt ook een spirituele reboot voor de hele franchise, wat zeer interessant is. We hebben nu de eerste gameplay van de titel gezien, maar dat was een kortstondig opluchting, want al snel daarna werd het uitgesteld tot volgend jaar, dus het zal de lancering van de Series X missen.

God of War: Ragnarok

Platforms: PS5

Verschijningsdatum: 2021

Het zal de negende game zijn in de God of War-serie, de negende chronologisch, en het vervolg op de God of War van 2018. De game is losjes gebaseerd op de Noorse mythologie en speelt zich af in het oude Noorwegen. De hoofdrolspelers in de serie zijn Kratos, de voormalige Griekse God of War die nog steeds het enige speelbare personage is, en zijn jonge zoon Atreus.

Kijk voor meer interessante blogs op: Weetjesdelen.nl & Nieuwsbunker.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *