Alfa Romeo Giulia GTA

Prijs: Vanaf €155,000

In de verkoop: Zomer 2021

Een nog warmere versie van de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is onderweg, in de vorm van de Giulia GTA. Hij gebruikt dezelfde 2,9-liter twin-turbo V6, maar de kracht neemt toe tot 533 pk. Belangrijker dan de paardenkracht is het materiaal wat in de GTA wordt gebruikt, koolstofvezel wordt gebruikt voor de aandrijfassen, de motorkap, het dak, de voorbumper, de voorwielkasten en het achterste booginterieur om gewicht te besparen. Hierdoor is de GTA een stuk lichter dan zijn voorganger.

Alfa Romeo Tonale

Prijs: Vanaf €28,000

In de verkoop: Voorjaar 2021

De volgende auto op de agenda voor Alfa Romeo is nog een SUV. Het zal Tonale gaan heten en het wachten op de concurrent voor de Mercedes GLA en Audi Q3 zal na de lancering van deze auto voorbij zijn. De auto werd op de Autoshow van Genève in 2019 als concept onthuld, maar de productieauto moet nog worden onthuld. Hoe dan ook, Alfa’s concept is een zeer dun gesluierde blik van wat je kunt verwachten. Wij weten wel al dat de Tonale onderhuids gebruik zal maken van bekende technieken en motoren en zijn platform zal delen met de huidige Jeep Renegade. Dat betekent voor- en vierwielaandrijving, maar ook benzine, diesel en plug-in hybride vermogen.

Audi e-tron GT

Prijs: Vanaf €80,000

In de verkoop: Voorjaar 2021

Audi’s antwoord op de Porsche Taycan komt in 2021 in de vorm van de e-tron GT. De volledig elektrische vierdeurs prestatiecoupé deelt zijn platform en accutechnologie ook met zijn broer, de Porsche.

BMW 2 serie Coupé

Prijs: Vanaf €30,000

In de verkoop: Eind 2021

BMW ziet er klaar uit om de merkpuristen te paaien met de volgende 2 serie Coupé. Terwijl de vierdeurs Gran Coupé de overstap naar voorwielaandrijving heeft gemaakt, behoudt de tweedeurs het achterwiel aangedreven formaat van de huidige auto.

BMW 4 Reeks Cabrio

Prijs: Vanaf €45.785

In de verkoop: Begin 2021

Op de hielen gezeten door de 4-Serie Coupé is dit de nieuwe 4-Serie Cabriolet – ontworpen om de Mercedes C-Klasse en Audi A5 cabriolet aan te kunnen. De nieuwe auto slijt de opvouwbare hardtopconstructie van het vorige model voor een lichter, compacter stoffen dak.

Kijk voor meer blogs over auto’s op Mannenupdate.nl & Mannenwijzer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *