Er is een groot argument onder mensen of zonnebrand factor 50 kopen of SPF 30 het beste is om te gebruiken voor bescherming tegen de zon en uv-stralen. Wanneer je echter een Australian Gold-product gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over een SPF-nummer. Je huid wordt beschermd en het heeft ook extra voordelen. Zorg er wel voor dat je een zonnebrandcrème tussen 30 en 50 krijgt. SPF 30 beschermt je tegen ongeveer 96% van de uv-stralen en SPF 50 geeft 98% bescherming. Ga dus niet in discussie over wat beter is of niet. Beide zijn geweldig in gebruik.

Hydrateer je huid met Australian Gold

Het feit dat je zonnebrandmiddelen moet gebruiken, betekent niet dat je andere crèmes zoals een vocht inbrengende crème moet negeren. In feite is het gebruik van zonnebrand van Australian Gold erg gezond en noodzakelijk voor een soepele, zachte en gezonde huid. Het gebruik van zonnebrandmiddelen is echter zeer essentieel en wordt zelfs aanbevolen omdat je je huid beschermt tegen mogelijke kanker en huidziekten die kunnen worden veroorzaakt door ultraviolette stralen. Dus ook als je een moisturizer gaat gebruiken zorg er dan voor dat een zonnebrandcrème op de bovenste laag van je huid blijft zitten. De zonnebrandcrème moet het laatste product zijn dat je op je huid aanbrengt.

De betekenis van SPF-nummer

In feite is de SPF het vermogen van een zonnebrandcrème zoals zonnebrandcrème SPF 50 om je te beschermen tegen uv-stralen, met name UVB-stralen. Deze stralen kunnen verschillende huidziekten veroorzaken, zoals huidkanker. Opgemerkt wordt dat hoe hoger het SPF-nummer, hoe hoger de bescherming. Houd er echter rekening mee dat een SPF-factor 100 niet betekent dat je 100% bescherming krijgt. Het getal is slechts de tijdsduur dat je huid wordt beschermd tegen verbranding door de zon, afhankelijk van het type huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *